Плюшена кукла Metoo с рокличка - Готвачка, 43 см

цена
27,8 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
33,4 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.7
брой оценяващи:
128
Гаранция:
24 месеца
Материал:
Изключително мек
Подходящ за перална машина:
препоръчваме пране при 30 градуса
Сертификат CE:
Да
Подходящ за деца:
от 0 месеца
Съответства на всички европейски разпоредби за играчките:
Да
Височина:
43cm
sklad-pocet:
2
бр

Плюшената кукла Metoo с рокличка - Готвачка, 43 см ще зарадва всяко дете. Вярваме, че всяко малко момче или момиче ще се влюби в нея, превръщайки я в най-любима играчка, спътник при пътуване или приятел за заспиване. Тя е идеална за гушкане. Благодарение на интелигентния си дизайн може да бъде и красива декорация на детската стая. Плюшената кукла Metoo с рокличка - Готвачка, 43 см е произведена с акцент върху качеството, безопасността и отговаря на всички стандарти на ЕС. Цялата кукла е от плат, така че може да се пере в пералнята. Изработена от мек и много приятен на допир материал, еластичен и лесен и за поддръжка, тя е подходяща и за бебета. В горната част, куклата разполага с карабинер за прикрепяне към детска количка или креватче. 

 

Ако по някаква причина горепосоченият модел не ви харесва, на страниците на Caseland.bg можете да намерите различни кукли от тази марка като "Червен бонбон", "Еднорог", "Жирафче", "Мече", "Енот" и много други. Тези кукли са не само популярни в цял свят, но и неразделни приятели на всички малчугани. Те са и чудесна идея за подарък. Така че, ако не знаете какво да купите за рожден ден или друг повод, разгледайте нашата гама и изберете кукла, която всички да харесат.

 

Наличната плюшена кукла Metoo с рокличка - Готвачка, 43 см ще бъде доставена на посочения от вас адрес в рамките на 1-3 работни дни след потвърждение на заявката. В случай на проблем или питане, не се колебайте да се свържете с колегите от отдела за обслужване на клиенти, те с радост ще ви помогнат. Препоръчваме закупуването на други практични и интересни продукти, които можете да намерите на Caseland.bg. Поръчайте още сега!

Кейсове и флип калъфи за смартфон - CaseLand > Куклички МETOO > Плюшена кукла Metoo с рокличка - Готвачка, 43 см
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 6 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 6 >