Philips памет карта Micro SDHC с адаптер - 32GB

цена
21,7 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
26,1 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
14300
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
5
бр

Philips памет карта Micro SDHC с адаптер - 32GB

В днешно време, когато технологията продължава да се развива с удивителна скорост, Philips памет карта Micro SDHC с адаптер - 32GB е перфектният инструмент, който да ви помогне да съхранявате и прехвърляте големи файлове.

С капацитет от 32GB, тази Micro SDHC памет карта ви осигурява достатъчно пространство за съхранение на големи количества данни, включително снимки, видео записи и музикални файлове. Това я прави идеален избор за хора, които често пътуват и имат нужда от лесен достъп до своите данни, където и да са.

Също така, тази Micro SDHC памет карта включва адаптер, който я прави съвместима с повечето устройства, които имат SD карта слот. Това означава, че можете лесно да я използвате със своя лаптоп, настолен компютър или дори с камера, която използва SD карти за съхранение на данни.

Освен това, Philips е известна марка, която е свързана с високо качество и надеждност. Тази Micro SDHC памет карта не е изключение и е създадена, за да ви осигури бърз и лесен достъп до вашите данни.

С компактният си дизайн и лесната за употреба, Philips памет карта Micro SDHC с адаптер - 32GB е идеален избор за всички, които търсят удобен и надежден начин за съхранение и прехвърляне на големи файлове. Поръчайте я днес и се насладете на бърза и ефективна работа с вашите данни.

 

Когато става дума за съхранение на данни, не се компрометирайте с качеството. С Philips памет карта Micro SDHC с адаптер - 32GB вие получавате надеждността и производителността на една от най-добрите марки на пазара.

Независимо дали търсите памет карта за вашата камера, смартфон, таблет или друго устройство, тази Micro SDHC карта на Philips е идеалният избор за вас. Тя е съвместима с повечето устройства на пазара и ви дава достатъчно пространство за съхранение на вашите данни.

Карта Micro SDHC на Philips е създадена да бъде бърза и ефективна, осигурявайки ви незабавен достъп до вашите данни. Също така тя има висока скорост на четене и запис, която ви позволява да работите с вашите данни по-бързо и по-лесно.

Компактният си дизайн прави тази памет карта лесна за пренасяне и използване навсякъде. Използвайте я за да съхранявате вашите снимки и видео записи от вашата камера, за да гледате филми и да слушате музика на вашите смартфони и таблети или дори за да прехвърляте важни файлове между компютри и устройства.

В крайна сметка, Philips памет карта Micro SDHC с адаптер - 32GB е перфектният избор за всички, които търсят бързо, надеждно и удобно съхранение на данни. Не се колебайте да я поръчате днес и да се насладите на мощността и производителността на Philips.

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >