Премиум флип калъф със собствен мотив

цена
24,2 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
29 лв.
Code
krprint
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
ANO
tisk-typ:
UV
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.3
брой оценяващи:
3096
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
8298
бр

5.jpg

Предлагаме ви уникална възможност да създадете флип калъф с ваше изображение или снимка!

Благодарение на нашия практичен онлайн едитор можете да създадете оригинален флип калъф с уникален дизайн за вашия телефон. Отнема само няколко минути, за да го проектирате. Самият процес е много прост и всеки може да се справи! Изберете вашия телефон, качете снимка, редактирайте и ГОТОВО!

Ще бъдете възхитени от резултата!

Започнете оттук

 

Създаденият от вас флип Калъф е успешно добавен в кошницата.

Сега можете да  създадете още един или да продължите към  началната страница.

1. Изберете вашия мобилен телефон

2. Преглед и редакция на дизайна

 

 

 

 

1.jpg

Цялостна защита, съчетана с практичност

2.jpg

Благодарение на нашия флип калъф, вашият мобилен телефон ще бъде идеално защитен! Калъфите са комфортни и са направени от перфектно обработена еко кожа. Тя също така осигурява приятно усещане в ръката и най-вече има дълъг живот, така че, при нормална употреба, не е нужно да се притеснявате, че калъфът ще се разпадне или ще се повреди. Бихме искали да подчертаем и практичната му страна! Калъфът е снабден със силиконов кейс отвътре, в който вашият телефон пасва идеално и е защитен от удари. Освен това предният капак на калъфа разполага с джобове за всякакви карти или визитки и по-голям такъв за пари в наличност. Всички наши калъфи се изработват точно по размера на вашия телефон, така че всички отвори на камерата, бутоните или конекторите пасват отлично!

4.jpg

Поглезете себе си и своите близки

Дизайнът зависи единствено от вас! Така можете да създадете флип калъф с вашето семейство, домашен любимец, интересен сериал, спортен отбор или незабравимо преживяване! Такав оригинален калъф ще зарадва не само вас, но и вашите близки. Затова смятаме, че нашият калъф е чудесен и за подарък! Гарантираме, че ще предизвика усмивка на лицето на вашите познати и приятели. Залагаме на качеството и затова си запазваме 1-2 работни дни за изработка. След като вашият калъф бъде изработен, ние внимателно ще го опаковаме и ще го изпратим веднага. 

 

 

Предимството на нашите калъфи

3.jpgНашите флип калъфи са отпечатани с високо качество както отпред, така и отзад. На първо място, той изпълнява функцията на оптимална защита на вашия телефон. Висококачественият силиконов кейс вътре в калъфа пасва перфектно на смартфона. Практичните джобове от вътрешната страна на неговия преден капак също биха ви спестили много неудобства. Висококачествената обработена еко кожа осигурява приятна и дълготрайна употреба. Безопасност, съчетана с оригиналност! Това висококачествено съвършенство винаги ще предпази вашия мобилен телефон от изпускане или надраскване. Възможността да създадете свой собствен дизайн ще придаде на вашето устройство уникален и оригинален вид.

Loading...

Подобни продукти

 • Премиум флип калъф със собствен мотив
  29 лв.sklad-krytoland: ANO
  tisk-krytoland: ANO
  tisk-typ: UV
  sklad-pocet: 8298
  бр
Loading...

Подобни продукти

 • Премиум флип калъф със собствен мотив
  29 лв.sklad-krytoland: ANO
  tisk-krytoland: ANO
  tisk-typ: UV
  sklad-pocet: 8298
  бр