Mini Displayport редукция към VGA

цена
14 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
16,8 лв.
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.5
брой оценяващи:
2868
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
3
бр

Mini Displayport редукция към VGA

Ако търсите начин да свържете вашия компютър или лаптоп с монитор или проектор, Mini Displayport редукция към VGA е точно това, от което се нуждаете. Независимо дали сте професионален дизайнер, геймър или просто търсите начин да свържете вашия компютър с външен монитор, тази редукция ще ви осигури ясна и качествена връзка.

Mini Displayport редукцията към VGA е идеална за хора, които работят с малки лаптопи или компютри, които нямат вграден VGA порт. С тази редукция вие можете да свържете вашия компютър с по-стари монитори или проектори, които изискват VGA връзка.

Но тази редукция не е само удобна - тя е и изключително лесна за употреба. Просто свържете Mini Displayport редукцията към VGA порта на вашия компютър или лаптоп и след това свържете кабела към монитора или проектора. С този прост начин за свързване, вие можете да се наслаждавате на ясна и чиста картина за нула време.

В заключение, ако търсите начин да свържете вашия компютър с монитор или проектор, Mini Displayport редукция към VGA е идеалният продукт за вас. Той е удобен, лесен за употреба и качествен, което го прави идеален избор за онлайн магазина caseland.bg.

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти