Метален зареждащ кабел USB-C - Златист, 1м

цена
12 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
14,5 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.5
брой оценяващи:
11541
Гаранция:
24 месеца
дължина на кабела:
2m
sklad-pocet:
2
бр

Метален зареждащ кабел USB-C - Златист, 1м

 

Металният зареждащ кабел USB-C е необходим аксесоар за всеки смартфон, таблет или лаптоп, който използва този вид порт за зареждане и прехвърляне на данни. Ако търсите кабел с високо качество и елегантен дизайн, златистият метален зареждащ кабел USB-C с дължина 1 метър е идеалният избор за вас.

Кабелът е изработен от висококачествени материали, които осигуряват бързо и ефективно зареждане на вашето устройство. Също така, металният корпус на кабела гарантира максимална издръжливост и дълготрайност, като предотвратява накъсване или износване на кабела по време на употреба. Дизайнът на кабела е елегантен и модерен, който го прави перфектен аксесоар за вашия дом, офис или дори за пътуване. Златистият цвят добавя луксозно усещане на устройството ви и го прави отличен подарък за всеки, който обича да има стилни и удобни аксесоари за своето ежедневие. В заключение, металният зареждащ кабел USB-C е перфектният избор за всеки, който търси качествен и елегантен кабел за зареждане на своите устройства. С дължина от 1 метър, златистият метален кабел е практичен и удобен за употреба във всички условия и със сигурност ще отговори на вашите изисквания за бързо и ефективно зареждане. Не пропускайте възможността да добавите този елегантен аксесоар към вашата колекция от гаджети и да се насладите на удобството и качеството му. Поръчайте го сега от caseland.bg! Купуването на метален зареждащ кабел USB-C от caseland.bg е бързо, лесно и удобно. Само с няколко клика можете да поръчате своя кабел и да го получите в най-кратки срокове. Като един от най-големите интернет магазини в България, caseland.bg предлага широка гама от аксесоари за мобилни устройства, лаптопи и компютри на изключително конкурентни цени. Кроме това, те предлагат бърза и надеждна доставка на всички поръчки, както и качествено обслужване на клиентите си. Ако сте се насочили към пазаруване на метален зареждащ кабел USB-C, caseland.bg е мястото, където можете да намерите най-добрите продукти на пазара. Те предлагат голям избор от кабели с различни дължини, цветове и дизайни, които да отговарят на вашите нужди и предпочитания. В допълнение, caseland.bg предлага и безплатна доставка за поръчки над определена сума, както и редовни промоции и отстъпки. Това прави пазаруването на качествени аксесоари за вашите устройства по-лесно и достъпно от всякога.

Не се колебайте да посетите caseland.bg и да поръчате метален зареждащ кабел USB-C - златист, 1м днес. Този аксесоар е необходим за всеки, който иска да има бързо и надеждно зареждане на своите устройства и да се наслади на качеството и стила на елегантния му дизайн.

 

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 >