Метален зареждащ кабел USB Micro - сребрист, 25см

цена
6 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
7,2 лв.
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.5
брой оценяващи:
11541
Гаранция:
24 месеца
дължина на кабела:
25cm
sklad-pocet:
2
бр

 

Метален зареждащ кабел USB Micro - сребрист, 25см

 

 

 

Търсите елегантен и стилен зареждащ кабел, който да отговаря на нуждите на вашето мобилно устройство? Ние имаме перфектното решение - метален зареждащ кабел USB Micro - сребрист, 25см! Кабелът е идеален за зареждане на вашето мобилно устройство, когато сте в движение. Той е компактен и лесен за пренасяне, благодарение на своите 25см дължина. Също така, кабелът е изработен от висококачествен метален материал, който го прави издръжлив и здрав.

Кабелът е съвместим със много мобилни устройства, които имат USB Micro порт. Това означава, че можете да заредите вашето устройство бързо и ефективно с този стилен и практичен кабел.

Този метален зареждащ кабел USB Micro - сребрист, 25см, е създаден, за да бъде устойчив на повече употреба. Той е лесен за ползване и може да ви помогне да заредите вашето мобилно устройство бързо и ефективно.

Не губете време и поръчайте метален зареждащ кабел USB Micro - сребрист, 25см от caseland.bg днес. От caseland.bg гарантираме, че ще останете доволни от качеството на нашите продукти и от нашата услуга. Поръчайте сега и заредете вашето мобилно устройство бързо и ефективно с този стилен и практичен кабел. Кабелът е не само удобен и ефективен, но също така изглежда и стилно. Металният му дизайн и сребристият му цвят го правят перфектен аксесоар за вашето мобилно устройство. Металният зареждащ кабел USB Micro - сребрист, 25см е изключително лесен за употреба. Той се свързва към USB порта на вашия лаптоп, компютър или стенен адаптер, и след това се свързва към вашето мобилно устройство, което има USB Micro порт. Кабелът е изработен от висококачествен метален материал, който го прави издръжлив и здрав. Кабелът може да зареди вашето мобилно устройство бързо и ефективно. Той е създаден да предоставя зареждане с висока мощност, което означава, че можете да заредите вашето устройство за кратко време.

 

 

 

Не губете време и поръчайте метален зареждащ кабел USB Micro - сребрист, 25см от caseland.bg днес. От caseland.bg гарантираме, че ще останете доволни от качеството на нашите продукти и от нашата услуга. Поръчайте сега и заредете вашето мобилно устройство бързо и ефективно с този стилен и практичен кабел.

 

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти