Метален зареждащ кабел USB Micro - Черен, 25см

цена
6 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
7,2 лв.
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.5
брой оценяващи:
11541
Гаранция:
24 месеца
дължина на кабела:
25cm
sklad-pocet:
6
бр

Метален зареждащ кабел USB Micro - Черен, 25см

 

Търсите лесно преносим зареждащ кабел, който да изглежда стилно и да се вписва в вашия лайфстайл? Ние предлагаме метален зареждащ кабел USB Micro - Черен, 25см, което е перфектното решение за вас!

Този кабел е изработен от висококачествен метален материал, който не само го прави здрав и устойчив, но и му придава елегантен вид. Кабелът е идеален за зареждане на мобилни устройства, когато сте в движение, защото е компактен и много лесен за пренасяне. Металният зареждащ кабел USB Micro - Черен, 25см е съвместим с много мобилни устройства, които имат USB Micro порт. Той е създаден да осигури ефективно зареждане на вашето устройство, когато имате нужда от него. Кабелът има дължина от 25см, което е перфектната дължина за лесно пренасяне и употреба. Този метален зареждащ кабел USB Micro - Черен, 25см е перфектният аксесоар, който ще допълни вашия стил и ще ви направи да изглеждате още по-шик. Стилният черен цвят на кабела е лесно комбинируем с другите аксесоари и визии, което го прави изключително универсален.

Кабелът може да бъде свързан към USB порта на вашия лаптоп, компютър или стенен адаптер, и след това към вашето мобилно устройство, което има USB Micro порт. С този кабел ще можете да заредите вашето мобилно устройство бързо и ефективно, където и да сте.

Не губете време и поръчайте метален зареждащ кабел USB Micro - Черен, 25см от caseland.bg. В нашия магазин гарантираме качеството на всички продукти и услуги. Поръчките се изпълняват бързо и лесно, а имате и опцията за удобно онлайн плащане.

USB Micro - Черен, 25см от caseland.bg. Кабелът е перфектен подарък за всеки, който търси не само удобство, но и стил.

Този метален зареждащ кабел USB Micro - Черен, 25см е изключително лесен за употреба и осигурява бързо зареждане на мобилни устройства, които имат USB Micro порт. Зареждането на вашето устройство ще бъде по-ефективно и по-бързо от всякога. Кабелът е дълъг 25см, което го прави удобен за употреба, когато сте в движение или пътувате. Той е съвместим с много мобилни устройства, които имат USB Micro порт, включително смартфони, таблети, дигитални камери и много други. Металният зареждащ кабел USB Micro - Черен, 25см има солидна конструкция и е изработен от висококачествен метален материал, който го прави устойчив на износване и повреди. Кабелът е лесен за пренасяне и съхранение, като същевременно придава елегантен вид на вашето мобилно устройство.

В нашия магазин caseland.bg предлагаме метален зареждащ кабел USB Micro - Черен, 25см на невероятна цена, която е изгодна за всеки. Поръчайте сега и гарантираме ви бърза и надеждна доставка на вашия продукт. Винаги можете да разчитате на качеството на продуктите и услугите, които предлагаме, а нашите клиенти са винаги на първо място.

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти