Луксозна стойка с опция за безжично зареждане за кола - Златиста

цена
24,2 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
29 лв.
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
14300
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
3
бр

Луксозна стойка с опция за безжично зареждане за кола - Златна

Когато става дума за комфортно и безопасно каране на автомобил, аксесоарите за телефони са задължителна част от тази еквипировка. В тази статия ще ви представим луксозната стойка за кола с опция за безжично зареждане, която е перфектното решение за всеки, който търси удобство и функционалност по време на каране.

Луксозната стойка за кола с опция за безжично зареждане е изработена от висококачествени материали, които гарантират нейната издръжливост и надежност. Тя е съвместима с почти всички мобилни телефони и устройства с функция за безжично зареждане, като предлага стабилна и сигурна поставка за твоя мобилен телефон.

Луксозната стойка за кола с опция за безжично зареждане е снабдена с приставка за вентилация, която я прави лесна за монтаж и демонтаж, като осигурява максимална удобност и сигурност по време на каране. Тя предлага настройки за регулиране на височината и ъгъла на гледане, които ти позволяват да я настроиш на твоята предпочитана позиция.

Освен това, луксозната стойка за кола с опция за безжично зареждане е със специален механизъм за заключване, който ти позволява да заключиш и освободиш твоя мобилен телефон с едно движение. Това го прави максимално удобен за употреба и осигурява максимална сигурност по време на карането. Освен това, стойката разполага с 360 градусова възможност за въртене, която ти позволява да настроиш ъгъла на гледане на мобилния телефон по твой избор.

 

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти