Луксозен смарт часовник XO J6 Amoled - Златисто-розов

цена
99,08 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
118,9 лв.
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
склад:
На склад при достачика
оценка:
4.8
брой оценяващи:
7657
Гаранция:
24 месеца
Размер на дисплея:
1,43" 466 x 466 px
Свързаност:
Bluetooth 5.0
Батерия:
260 mAh Li-polymer
Време за зареждане:
2ч +-
Материал на каишката:
силикон
sklad-pocet:
1
бр

Луксозен смарт часовник XO J6 Amoled - Златисто-розов

Дизайн и Цвят:

Ексклузивният златисто-розов дизайн на умния часовник XO J6 Amoled предлага луксозна естетика. Розовата силиконова каишка осигурява комфорт и стил, идеална за ежедневно носене. Златистият контур на корпуса на часовника добавя елегантност и подчертава първокласната изработка.

Amoled Дисплей:

Големият 1,43-инчов Amoled дисплей гарантира отлична видимост при всякакви светлинни условия. Резолюцията от 466 x 466 пиксела предлага остър и детайлен образ, улесняващ четенето на съобщения и други известия. Черният фон на дисплея заедно с контрастните цветове на иконите и текста подобрява четливостта и спестява батерия.

Издръжливост на Батерията:

Батерията с капацитет от 260 mAh позволява до 5 дни използване без нужда от презареждане, което е идеално за пътешественици и заети хора. Ефективното потребление на енергия благодарение на Amoled технологията удължава времето между зарежданията.

Време за Зареждане:

Системата за зареждане на часовника позволява достигане на пълна капацитет за само 2 часа, което минимизира времето, през което трябва да сте без часовника.

Устойчивост на Вода и Прах:

Часовникът е оборудван с международен стандарт за защита IP67, който гарантира устойчивост на прах и кратковременно потапяне във вода. Можете да го носите при различни дейности, от миене на ръце до бягане в дъжда.

Bluetooth 5.0 Конективност:

Най-новата технология Bluetooth 5.0 осигурява бърза и стабилна синхронизация с вашия смартфон за изпращане на известия и следене на фитнес активности. Надежден обхват и съвместимост с различни устройства.

Елегантна Опаковка:

Часовникът се доставя в стилен кутия, готова за веднага подаряване като луксозен подарък. Опаковката е дизайнерски съобразена с часовника, което повишава общото впечатление от продукта.

Всеки от тези аспекти допринася за това, че умният часовник XO J6 Amoled не е само практичен и стилен аксесоар, но и пример за модерна технология и комфорт, които може да се очакват от премиум умен часовник.

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 >