Кутия за бижута - Снежен човек

цена
26,1 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
31,3 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.7
брой оценяващи:
128
Гаранция:
24 месеца
Ръчно производство:
Да
Материал:
Метал/емералди
Размер:
7x7cm
sklad-pocet:
998
бр

Кутията за бижута - Снежен човек е не само място за съхранение на вашите любими накити, но и аксесоар с декоративен за вашия дом елемент. Тя е изработена от стабилен материал - метал и е с интересна форма.

Кутията за бижута Снежен човек може да бъде идеален подарък за всякакви поводи, от рождени дни до сватби и кръщенета. Изберете кутията за бижута на Caseland.bg, която отговаря на вкуса и предпочитанията на получателя, превръщайки символичния подарък в специален жест.

В крайна сметка, кутията за бижута е един от най-важните аксесоари за съхранение на вашите украшения. Тя не само ще помогне да бъдете по-организирани в лесното им намиране, но също така ще добави стил и индивидуалност в дома ви.

В случай на каквато и да било несигурност, не се колебайте да се обърнете към колегите от одела за обслужване на клиенти, които с радост ще ви помогнат. Препоръчваме ви закупуването и на други интересни и практични продукти, които да уселнят вашето ежедневие.

Наличната кутия за бижута Снежен човек ще бъде доставена на посочения от вас адрес в рамките на 1-3 работни дни за цялата страна. Не чакайте, а поръчайте още сега!

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >