Керамична свещ Brilliant light Gold" - Сърце

цена
15,1 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
18,1 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
696
Гаранция:
24 месеца
Материал:
Керамика
Размери:
8x12 cm
съдържа две части:
Пластина, фланец
sklad-pocet:
2
бр

Ако търсите нещо специално, което да допълни вашата колекция от декоративни аксесоари, керамичната свещ Brilliant light Gold - Сърце е перфектният избор. Това е красива и изискана свещ, която може да бъде използвана като декорация на вашия дом или за осветление на специални събития.

Свещта е изработена от висококачествени материали, които я правят устойчива и здрава. Тя е снабдена с красив дизайн на сърце, който придава изискан и елегантен вид на свещта. Освен това, тя е в златист цвят, който я прави подходяща за различни стилове на интериора.

Керамичната свещ Brilliant light Gold - Сърце е малка и компактна, което я прави подходяща за разполагане върху маса, рафт или друго подходящо място. Тя може да бъде използвана като едностранна свещ или в комбинация с други свещи за да създадете различни ефекти на осветление.

Тази красива керамична свещ е перфектен подарък за специални събития като рожденни дни, годишнини, сватби и други поводи. Тя може да бъде подарена на приятели, семейство или колеги, които обичат да имат уютна и приятна атмосфера в дома си.

Ако търсите нещо красиво и изискано, керамичната свещ Brilliant light Gold - Сърце е перфектният избор за вас. Поръчайте я от Caseland.bg и се наслаждавайте на красотата й в дома си

 

Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти