Елегантна гривна в черно-розов цвят

цена
8,4 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
10,1 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при доставчика
оценка:
5
брой оценяващи:
128
Гаранция:
24 месеца
Ръчно производство:
Да
Размер:
Универсален
Материал:
Цветно стъкло
sklad-pocet:
981
бр

Гривната е един от най-старите и най-широко използваните начини за демонстриране на богатство и статус в различните култури. Тя може да бъде изработена от материали като злато, сребро, мед, кожа и др. и да има различно предназначение.

В съвременното общество гривната е популярна като моден аксесоар. Тя може да бъде изработена както от горепосочените материали, така и от метал, камъни, кожа и текстил. Гривната може да има различни форми, цветове и декорации, които отразяват индивидуалния стил и вкус на нейния притежател.

Елегантната гривна в черно-розов цвят е изработена от цветно стъкло и поради своята еластичност е в универсален размер. Благодарение на елегантната класическа комбинация от цветове се съчетава добре с всеки вид тоалет. Подходяща е както за ежедневно носене, така и за формални вечерни събития.

Елегантната гривна в черно-розов цвят може да бъде чудесен подарък за любим човек, приятел или колега. Това е аксесоар, който никога не излиза от мода и ще бъде оценен от всеки привърженик на стила и изискаността.

Изразете себе си и изберете едно или няколко от нашите страхотни предложения, които ще са не само съвършено допълнение към вашия аутфит, но и ще подчертаят същността ви. На страниците на Caseland.bg ще откриете широка гама от подони продукти. В случай на колебания, ще се радваме да ви погнем.

Наличната елегантна гривна в черно-розов цвят ще ви бъде доставена до 3 работни дни за цялата страна. Препоръчваме ви и закупуването на други практични продукти, с които разполаагаме. Поръчайте още сега!

Кейсове и флип калъфи за смартфон - CaseLand > Гривни > Гривни > Елегантна гривна в черно-розов цвят
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >