Дискретно закалено стъкло GrizzGlass Secret Glass за Realme C67 4G

цена
21,91 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
26,3 лв.
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4
брой оценяващи:
9826
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
4
бр
Дискретно закалено стъкло GrizzGlass Secret Glass за Realme C67 4G

Ако разполагате с устройство, което съдържа вашите чувствителни данни и лична информация, няма по-лесен начин да увеличите тяхната сигурност и запазите вашата лична неприкосновеност, отколкото с нашето дискретно закалено стъкло. Тази иновативна защита е проектирана с оглед на вашите нужди, независимо дали сте обикновен потребител или имате богат опит в работата с поверителни данни.

Повишена Сигурност за Вашите Чувствителни Данни

Вашите лични данни са ценен актив и затова е важно да гарантирате тяхната непрекъсната защита. Дискретното закалено стъкло е първата линия на отбрана срещу нежелани погледи към вашите дисплейни данни. Независимо дали се намирате на оживено обществено място или просто у дома, нашето закалено стъкло ще ви предпази от любопитни погледи и ще запази вашите чувствителни данни в безопасност.

Предотвратете Неразрешени Погледи върху Вашите Съобщения

Ние разбираме колко важно е да имате контрол над това, кой има достъп до вашите лични съобщения и комуникация. С нашето дискретно закалено стъкло няма нужда да се страхувате, че някой би могъл да разглежда вашите съобщения без вашия съгласие. Благодарение на специалната технология, която филтрира гледките отстрани, ще можете да комуникирате с пълна увереност, че вашите разговори ще останат между вас и вашето устройство.

Съхранете Вашата Лична Интимност

Вашата лична неприкосновеност няма цена и затова трябва да имате контрол над това, което и кой има достъп до вашата информация. С нашето дискретно закалено стъкло можете да съхраните вашата лична неприкосновеност, без да ограничавате продуктивността или забавлението на вашето мобилно устройство. Спазете свободата си да използвате телефона си, без да се притеснявате от неразрешени погледи. Когато става въпрос за защита на вашите чувствителни данни и лична неприкосновеност, не правете компромиси. С дискретното закалено стъкло на вашия мобилен телефон, можете да спите спокойно, знаейки, че вашата информация е в безопасност. Поръчайте го днес и дайте приоритет на сигурността и личната неприкосновеност.

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти