Бързозареждащ, светещ LED кабел 2.4A Lightning за iPhone - Бяло-черен, 1м

цена
9,6 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
11,5 лв.
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.5
брой оценяващи:
11541
Гаранция:
24 месеца
дължина на кабела:
1m
sklad-pocet:
0
бр

Бързозареждащ, светещ LED кабел 2.4A Lightning за iPhone - Бяло-черен, 1м

 

 

 

 

Бързозареждащият, светещ LED кабел 2.4A Lightning за iPhone в бяло-черен цвят е перфектният избор за тези, които търсят бързо, ефективно и безопасно зареждане на своето устройство. Този кабел е дълъг 1 метър и е съвместим с всички Apple устройства, които използват Lightning порт.

Кабелът има стилен бяло-черен дизайн, който добавя елегантност към вашето устройство, докато го зареждате. LED светлината на кабела осигурява забележителна и ярка светлина по време на зареждането на вашето iPhone, за да можете да знаете кога зареждането е завършено. Бързозареждащият, светещ LED кабел 2.4A Lightning за iPhone е специално проектиран, за да осигури максимално бързо зареждане на вашето устройство. Кабелът може да зареди батерията на вашето устройство до 50% само за 30 минути, като скоростта на зареждане е удвоена в сравнение със стандартните кабели за зареждане. Кабелът е изработен от висококачествени материали, които го правят здрав и издръжлив. Той е съвместим с всички аксесоари за зареждане на Apple, което означава, че можете да го използвате с всяко зарядно устройство за Apple. Бързозареждащият, светещ LED кабел 2.4A Lightning е идеален за употреба у дома, на работа или когато сте на път. Той е лесен за пренасяне и не заема много място в раницата или джоба. Кабелът е също така оборудван с LED индикатор за тока, който показва колко ток преминава през кабела, когато зареждате вашия iPhone. Не пропускайте възможността да подобрите зареждането на вашето устройство с Бързозареждащия, светещ LED кабел 2.4A Lightning за iPhone в бяло-черен цвят. Купете го сега от caseland.bg и се насладете на бързо, ефективно и безопасно зареждане на вашия iPhone. Кабелът е съвместим със всички Apple устройства, които използват Lightning порт, като също така може да бъде използван и за зареждане на други устройства със съответният порт. Купуването на Бързозареждащия, светещ LED кабел 2.4A Lightning от caseland.bg е гарантирано да ви осигури висококачествен продукт на достъпна цена. Този кабел е лесен за употреба и ще ви помогне да заредите вашия iPhone бързо и безопасно.

Насладете се на светлината на кабела, докато зареждате вашето устройство, и се уверете, че винаги сте свързани със света около вас. Купете Бързозареждащия, светещ LED кабел 2.4A Lightning за iPhone в бяло-черен цвят от caseland.bg и се насладете на бързо, ефективно и безопасно зареждане на вашето устройство.

 

Кейсове и флип калъфи за смартфон - CaseLand > Аксесоари за мобилни телефони > Кабели > Кабели lightning iPhone > > Бързозареждащ, светещ LED кабел 2.4A Lightning за iPhone - Бяло-черен, 1м

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >