Бързо зареждащ, светещ LED кабел 2.4A с Lightning за iPhone - Бяло-зелен, 1 м

цена
9,6 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
11,5 лв.
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.5
брой оценяващи:
11541
Гаранция:
24 месеца
дължина на кабела:
1m
sklad-pocet:
3
бр

Бързо зареждащ, светещ LED кабел 2.4A с Lightning за iPhone - Бяло-зелен, 1 м

 

Светещите кабели са модерен и забавен начин да зареждате вашето iPhone устройство. С този бързо зареждащ, светещ LED кабел 2.4A с Lightning за iPhone - Бяло-зелен, 1 метър, ще можете да зареждате вашето устройство бързо и лесно, докато същевременно се наслаждавате на забавните светлинни ефекти.

Този кабел е дълъг 1 метър и е съвместим със всички iPhone устройства с Lightning портове. Бързото зареждане, което осигурява кабелът, е също едно от големите му предимства. Това означава, че ще можете да заредите вашето устройство много бързо, без да губите много време. Този кабел е също толкова ефективен, колкото и забавен. LED светлинните ефекти на кабела го правят перфектен аксесоар за всички, които търсят не само функционалност, но и забавление при зареждане на своето устройство. Светлинните ефекти създават мека и романтична атмосфера, която е перфектна за употреба у дома, на път или където и да отидете. Този кабел има удобна дължина от 1 метър, което е перфектно за зареждане на вашето устройство по време на пътувания или у дома. Също така, кабелът има вградена LED светлина, която ще ви помогне да зареждате устройството си, дори при намалена осветеност.

Но това не е всичко, което прави този кабел особенно специален. Със своите 2.4А зарядно устройство, той зарежда вашето iPhone много по-бързо от обикновените кабели. Това означава, че вие можете да се върнете към вашия телефон в кратко време и да го използвате, без да чакате дълго време за зареждане. Бяло-зеленият LED кабел с Lightning за iPhone е изработен от висококачествени материали, които гарантират дълготрайността и надеждността му. Той е съвместим с всички iPhone устройства, които имат Lightning връзка, като например iPhone 12, iPhone 11, iPhone X, iPhone 8 и много други.

Купуването на този кабел от caseland.bg е гарантирано да ви предостави удобство, бързина и качество на достъпни цени. Не губете време, поръчайте сега и се наслаждавайте на по-бързо и по-лесно зареждане на вашия iPhone.

 

Кейсове и флип калъфи за смартфон - CaseLand > Аксесоари за мобилни телефони > Кабели > Кабели lightning iPhone > > Бързо зареждащ, светещ LED кабел 2.4A с Lightning за iPhone - Бяло-зелен, 1 м

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >