Mаркови продукти Baseus

Baseus е компания за производство на аксесоари за мобилни устройства и електроника за дома. Те предлагат широка гама от продукти, като зарядни устройства, кабели, защитни протектори, слушалки, колонки и други.

Компанията е основана през 2011 г. в Гуанджоу, Китай. Стремежът й е да предостави на потребителите качествени и иновативни продукти, които да отговарят на техните нужди и изисквания. Baseus е известна с маркетинговия си подход, който включва участие в различни международни изложения и събития, както и иновативни маркетингови кампании.

Една от ключовите предимства на продуктите на Baseus е технологичното им иновационно решение, което гарантира високо качество и безопасност на устройствата. Те използват най-новите технологии за зареждане, като Quick Charge, Power Delivery и Wireless Charging, за да предоставят бързо и ефективно зареждане на устройствата.

Освен това Baseus има широк асортимент от продукти, които са съвместими с много различни устройства и марки, като Apple, Samsung, Huawei и други. Това ги прави удобни за потребители, които притежават различни устройства и искат да използват един продукт за зареждането на всички тях.

Някои от най-популярните продукти на Baseus включват зарядни устройства за кола, безжични зарядни устройства, кабели за зареждане, Bluetooth слушалки и колонки, защитни протектори за екран и много други. Baseus предлага и множество различни дизайни и цветове на своите продукти, което прави тяхната употреба още по-приятна.

Baseus е една от водещите марки за аксесоари за мобилни устройства и електроника за дома, която се отличава с качество и иновативност в продуктите си. Техните продукти са удобни, съвместими с много различни устройства и с разнообразие на продукти за различни нужди и предпочитания на потребителите. Също така, компанията е насочена към постоянно развитие и подобряване на своите продукти, за да отговарят на новите технологии и нужди на потребителите.

Baseus също така има голямо внимание към екологичната отговорност и е насочена към производството на продукти, които са екологично устойчиви и намаляват вредното въздействие върху околната среда. Компанията използва възобновяеми материали и разработва продукти с ниска консумация на енергия.

Baseus е бранд, който се разпространява в много страни по света и е налице в магазини, онлайн платформи и дистрибуторски мрежи. Компанията се отличава с конкурентни цени, безопасност, качество и иновативни продукти. Благодарение на тези качества, Baseus продължава да бъде водещ избор за милиони потребители по света.

В заключение, Baseus е компания, която предлага качествени и иновативни продукти за мобилни устройства и електроника за дома. Те се отличават с голямо внимание към екологичната отговорност, конкурентни цени и широка гама от продукти за различни нужди и предпочитания на потребителите. Ако търсите качествени аксесоари за вашето мобилно устройство, Baseus е един от най-добрите избори на пазара.

Baseus Immersive Virtual геймърски 3D слушалки - Червено/Черни

baseus-immersive-virtual-3d-gaming-earphone-red-black.jpg
цена вкл. DPH 56,6 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 3
бр

Редукция Baseus от класически USB към USB-C, 3A

new_project_411.jpg
цена вкл. DPH 11,5 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 2
бр

Baseus редукция от USB-C до 3.5 жак - M01 - Черна

new_project_353.jpg
цена вкл. DPH 21 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 1
бр

Безжични слушалки Baseus H1 Bowie

h10.jpg
цена вкл. DPH 166,5 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 1
бр

Редукция Baseus от класически USB към USB-C 3.1 - Черна

baseus-ingenuity-mini-otg-adapter-usb-a-3-1a-samec-na-usb-c-samice-cerna.jpg
цена вкл. DPH 14,5 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 1
бр
Loading...

Mаркови продукти

  • Baseus
Loading...

Mаркови продукти

  • Baseus