3MK Lens Protection защита на камерата за Honor 90 Lite 5G [4 PACK]

цена
11,25 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
13,5 лв.
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при достачика
оценка:
4
брой оценяващи:
9826
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
-2
бр

Вашето мобилно устройство заслужава абсолютна защита, а с 3MK Lens Protection защитно стъкло за Honor 90 Lite 5G, ще получи точно това. Този комплект от четири броя защитни стъкла за камера ви позволява да запазите фотографските способности на вашия телефон в непокътнато състояние, докато го защитавате от ежедневните предизвикателства.

Премиум защита без компромиси

Създадени с точност за Honor 90 Lite 5G, тези защитни стъкла предлагат отлична защита срещу надрасквания, прах и мръсотия, без да ограничават качеството на вашите снимки и видеа. Благодарение на специалната обработка на материала, която гарантира висока прозрачност и чувствителност, не трябва да правите компромис между защита и функционалност.

Лесен монтаж за трайна защита

Всеки пакет 3MK Lens Protection включва всичко необходимо за гладка и лесна апликация. Благодарение на внимателно проектираното стъкло и приложените инструменти, инсталацията е бърза, лесна и без риск от образуване на мехурчета. Приложеното защитно стъкло е почти невидимо, като едновременно с това предоставя дългосрочна защита за вашия Honor 90 Lite 5G.

Основни характеристики:

  • Перфектна съвместимост с Honor 90 Lite 5G - Защитното стъкло е специално проектирано за този модел телефон.
  • Висока устойчивост на надраскване и повреди - Защитава обектива на камерата от ежедневни увреждания и надрасквания.
  • Запазване на качеството на снимките и видеата - Високата прозрачност на стъклото гарантира, че качеството на вашите снимки и видеа остава непроменено.
  • Лесна и бърза апликация без мехурчета - Стъклото се поставя лесно и бързо, без риск от образуване на мехурчета.
  • Дълготрайна защита без загуба на чувствителност - Защитата е ефективна и дълготрайна, като същевременно не се губи чувствителността на камерата.
  • Пакетът включва 4 броя защитни стъкла - Предлага се достатъчно количество за замяна или допълнителна защита.

Инвестиция в дългосрочна защита

Защитата на обектива на вашия телефон е ключова за запазване на неговата функционалност и стойност. С 3MK Lens Protection защитно стъкло за Honor 90 Lite 5G можете да бъдете сигурни, че вашето устройство е защитено от ежедневните рискове. Този пакет не само предлага високо ниво на защита, но и поддържа вашия телефон изглеждащ като нов.

Не чакайте, докато е късно. Защитете камерата на вашия Honor 90 Lite 5G с 3MK Lens Protection защитно стъкло днес и се наслаждавайте на безгрижно използване на вашия телефон със знанието, че неговата камера е в безопасност.

 

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти