Стойки за таблети

Тук ще откриете разнообразие от държачи, идеални за закрепване на вашия таблет във всяка обстановка. Предлагаме различни възможности, които задоволяват нуждите както на обикновените потребители, така и на професионалистите.

Нашето внимание е насочено към качеството и безопасността на закрепването на вашето устройство. Всички наши държачи са изработени от висококачествени материали, които гарантират тяхната издръжливост и надеждност във всяка ситуация. Без значение дали сте в офиса, у дома или в автомобила, нашата гама включва решения за всяка нужда.

С нашата бърза доставка можете да получите новият си държач за таблет вече на следващия ден след поръчка. Разбираме, че вашият време е ценен, затова се стремим да осигурим бързи и безпроблемни услуги.

Нашите държачи са проектирани да бъдат съвместими с различни размери и модели таблети. Те се инсталират лесно и предоставят здрава и стабилна опора за вашето устройство, без риск от повреда.

Вярваме, че нашето разнообразие от продукти, бързата доставка и отличното качество ще ви убедят, че сме правилният избор за вашите нужди. Изберете идеалния държач при нас и се насладете на комфорта и функционалността на вашия таблет, където и да се намирате!

Столен държач за таблет или телефон Esperanza ALMADA - Черен

new_project_1276.jpg
цена вкл. DPH 25,5 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 2
бр

Стойка за таблет Esperanza EMH139 FRISK - Черна

nový_projekt_-_2024-05-13t153024.711.jpg
цена вкл. DPH 33,5 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 4
бр
Loading...

Aксесоари за автомобили

  • Стойки за таблети
Loading...

Aксесоари за автомобили

  • Стойки за таблети