Mаркови продукти Sencor

Sencor е чешка компания, която се занимава с производството на електроника и други продукти за дома и кухнята. Основана през 1969 година, Sencor е известна с широката си гама от продукти, които включват кухненски уреди, електроника, осветление и други.

Един от основните продукти на Sencor е кухненската техника. Компанията предлага много различни кухненски уреди, включително тостери, блендери, миксери, фурни, мултикукъри, кафемашини и други. Всички кухненски уреди на Sencor са известни със своeтo високo качествo и ефективност.

Sencor предлага и широка гама от електроника. Компанията предлага телевизори, DVD плейъри, музикални системи, слушалки, аудио и видео уреди, игри и др. Sencor е известен с висококачествените продукти на разумна цена, които са достъпни за потребителите.

Освен кухненската техника и електрониката, Sencor предлага и други продукти за дома и кухнята. Компанията има голяма гама от осветителни тела, като лампи, фенери и LED осветление, което е икономично и ефективно. Sencor също така предлага и продукти за красота и здраве, като масажори, грижи за косата и други.

Sencor е известна с непрекъснатата си иновативност и удовлетворяващите продукти, които предлага. Компанията има дългогодишен опит и анализ в индустрията и продължава да иновира и да развива нови продукти и технологии, които да отговорят на нуждите на клиентите. Sencor също така има за цел да гарантира максимална удовлетвореност на своите клиенти и да предостави на своите клиенти максимално качество и функционалност на своите продукти.

Компанията е ангажирана с опазването на околната среда и използва екологични материали и технологии в своята дейност. Sencor е активно ангажирана с опазването на природата и работи в тясно сътрудничество с програми за опазване на околната среда.

В заключение, Sencor е компания, която предлага широка гама от електроника и други продукти за дома и кухнята. Компанията е известна с висококачествените продукти, които предлага на достъпни цени. Sencor е ангажирана с опазването на околната среда, качеството на своите продукти и услуги, и отличния си клиентски сервиз. Sencor е отличен избор за тези, които търсят качествени и функционални продукти за дома и кухнята.

SENCOR слушалки - Зелени

sencor_1.jpg
цена вкл. DPH 14,5 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 4
бр

SENCOR слушалки - Розови

sencor_120_pink.jpg
цена вкл. DPH 14,5 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 4
бр

SENCOR слушалки - Червени

cervene_sencor_sluch2.jpg
цена вкл. DPH 14,5 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 4
бр

SENCOR слушалки - Сини

modre_sencor_sluch2.jpg
цена вкл. DPH 14,5 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 2
бр

SENCOR слушалки - Черни

sencor_120_sep_cerne_2.jpg
цена вкл. DPH 14,5 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 0
бр
Loading...

Mаркови продукти

  • Sencor
Loading...

Mаркови продукти

  • Sencor