Samsung Galaxy A34 - Ново предложение за средния клас от корейски производител

11.5.2023

Samsung Galaxy A34 е един от най-новите модели в средния клас от прочутия производител Samsung. Този телефон предлага отлично съчетание от изпълнение, дизайн и функционалност на достъпна цена. В тази рецензия ще разгледаме всички ключови аспекти на това устройство. В момента можете да го купите около 600 - 700 лв.

Калъфи за Samsung Galaxy A34

Кейсове за Samsung Galaxy A34

Закалено стъкло за Samsung Galaxy A34

a341.jpg

Дизайн и конструкция

Samsung Galaxy A34 се отличава с елегантен и модерен дизайн. Неговите размери са 161.3 x 78.1 x 8.2 мм, което го прави доста голям телефон. Въпреки това, тънкият профил и извитите ръбове осигуряват удобно държане в ръката. Конструкцията комбинира предната част с устойчиво стъкло Gorilla Glass 5 и рамка и задната част от висококачествен пластик. Този материал помага да се поддържа теглото на телефона на приемливо ниво от 199 г.

Дисплей

Samsung Galaxy A34 е оборудван с 6,6-инчов Super AMOLED дисплей с резолюция от 1080 x 2340 пиксела. Дисплеят предлага висока яркост и вярност на цветовете благодарение на технологията Super AMOLED и достига до 1000 нита яркост в режим на висока яркост (HBM). Благодарение на честотата на опресняване от 120 Hz, изображението е плавно и удобно за очите. Дисплеят заема около 84,9% от предната част на телефона, което придава атрактивен външен вид.

Мощност

Samsung Galaxy A34 е задвижван от чипсета Mediatek MT6877V Dimensity 1080 с осемядрен процесор. Това включва две мощни ядра Cortex-A78 с тактова честота от 2,6 GHz и шест по-икономични ядра Cortex-A55 с тактова честота от 2,0 GHz. За управление на графично интензивни задачи има графичен процесор Mali-G68 MC4. С тази производителност телефонът лесно се справя с обичайните задачи, мултитаскинга, както и изискващите приложения и игри.

Памет

Samsung Galaxy A34 предлага на потребителите две опции за памет - 128 GB с 6 GB RAM, 128 GB с 8 GB RAM или 256 GB с 8 GB RAM. Тази памет е достатъчна за съхранение на снимки, видеоклипове, приложения и други файлове. Ако това не е достатъчно, паметта може да се разшири с microSD карта, използваща общ слот за SIM карта.

Камера

Samsung Galaxy A34 е оборудван с висококачествена камера. На задната страна има тройна камера с основен сензор от 48 MP със светлосила f/1.8 и оптична стабилизация на изображението (OIS). Вторият обектив е 8 MP ултраширокоъгълен обектив със светлосила f/2.2 и зрително поле от 123 градуса. Третият обектив е 5 MP макро обектив за детайлни снимки от близко разстояние. Камерата предлага редица функции, включително LED светкавица, панорамен режим и HDR. Можете също да заснемате видеоклипове във високо качество до 4K при 30 кадъра в секунда или 1080p при 30/60 кадъра в секунда. На предната част на телефона има 13 MP селфи камера със светлосила f/2.2, която може да прави качествени селфита и да заснема видео във висока резолюция.

Звук

Samsung Galaxy A34 е оборудван със стерео говорители, които предоставят добро аудио изживяване. Това означава, че можете да се наслаждавате на музика, филми и разговори с по-добър звуков размер. За съжаление, телефонът не поддържа 3,5 мм аудио жак, което означава, че ще трябва да използвате безжични слушалки или адаптер за свързване на слушалки.

Операционна система и свързване

Samsung Galaxy A34 е доставян с операционна система Android 13 и надстройка One UI 5.1. Това означава, че ще имате достъп до всички последни функции и подобрения, които предлага Android. Що се отнася до свързаността, телефонът поддържа 2G, 3G, 4G и 5G мрежи, което осигурява бързо сваляне на данни и плавно сърфиране в интернет. Освен това разполага с Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 5.3, NFC за безконтактни плащания и GPS с поддръжка на различни навигационни системи.

Батерия

Samsung Galaxy A34 е оборудван с неизменяема батерия с капацитет от 5000 mAh. Това означава, че можете да се наслаждавате на дълги часове използване без необходимост от често зареждане. Благодарение на поддръжката на бързо зареждане от 25W, можете бързо да заредите батерията и да бъдете готови за следващото използване. Батерията с такъв капацитет трябва да осигури достатъчно издръжливост за еднодневно използване на телефона с умерена до средна натовареност. Въпреки това, при по-интензивно използване на телефона, особено при игри или стриймване на видео, животът на батерията може да намалее.

Допълнителни функции

Samsung Galaxy A34 предлага няколко други интересни функции. Сред тях е сензор за пръстови отпечатъци, разположен под дисплея, който позволява бързо и сигурно отключване на телефона. Телефонът също е оборудван със сензори като акселерометър, жироскоп и компас, които подобряват потребителския опит и позволяват използването на различни функции.

a342.jpg

 

 

 

Защита

На нашия уебсайт caseland.bg предлагаме широк избор от различни защитни аксесоари за вашия мобилен телефон Samsung Galaxy A34. Можете да избирате от различни стилове, дизайни и материали, включително калъфи, кейсове и закалени стъкла, които ще ви помогнат да предпазите вашия телефон от надрасквания, удари и падания. Нашите продукти са внимателно избрани и проектирани, за да се поберат перфектно на този конкретен модел телефон, запазвайки неговият елегантен външен вид. С нашите аксесоари можете да осигурите дълготрайна защита за вашия Samsung Galaxy A34 и да се насладите на неговите функции и дизайн без притеснения.

Калъфи за Samsung Galaxy A34

Кейсове за Samsung Galaxy A34

Закалени стъкла за Samsung Galaxy A34

Заключение

Samsung Galaxy A34 е отличен пример за смартфон от среден клас. Предлага модерен дизайн, качествен дисплей, солидна производителност и достатъчна памет за повечето потребители. Камерата също е качествена и позволява заснемане на хубави снимки и видеоклипове. С добра свързаност и здрава батерия, телефонът е идеален избор за тези, които търсят балансиран и достъпен смартфон.

Кейсове и флип калъфи за смартфон - CaseLand > Блог > Samsung Galaxy A34 - Ново предложение за средния клас от корейски производител
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 6 7 8 9 10 >> >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 6 7 8 9 10 >> >