Realme 9 5G - Качествен телефон на страхотна цена, с това Realme владее

9.5.2023

 

 

 

Realme 9 5G е относително нов мобилен телефон, който беше представен на пазара през май 2022 г. и е достъпен за потребителите от юни същата година. Този телефон предлага широка гама от функции и спецификации, които могат да бъдат подходящи за ежедневна употреба и обикновени задачи. В момента можете да го намерите за около 400 лв.

Калъфи за Realme 9 5G

Кейсове за Realme 9 5G

Закалени стъкла за Realme 9 5G

realme95g1.jpg

 

 

 

Дизайн

Realme 9 5G има модерен и привлекателен дизайн с размери 164.3 x 75.6 x 8.5 мм и тегло 191 г. Телефонът разполага с голям дисплей, който покрива повече от 84% от предната част на устройството. Екранът е с диагонал от 6.6 инча и предлага резолюция от 1080 x 2412 пиксела, което означава плътност на пикселите от около 400 PPI. Дисплеят е тип IPS LCD и поддържа честота на опресняване от 120 Hz, което позволява плавно прелистване и висококачествено визуално изображение. На предната част на телефона има 16-мегапикселова селфи камера и изрез.

Хардуер

Realme 9 5G е снабден с процесор Qualcomm SM6375 Snapdragon 695 5G (6 nm), осемядрен процесор (2x2.2 GHz Kryo 660 Gold & 6x1.7 GHz Kryo 660 Silver) и графичен процесор Adreno 619. Този процесор, заедно с 4 GB RAM и 64 GB / 128 GB вътрешна памет, която може да се разшири с microSD карта, осигурява бързина и производителност за ежедневни задачи и приложения. Телефонът е също така оборудван с UFS 2.2 памет, което означава по-бързо четене и запис на данни.

 

 

 

Камера

Realme 9 5G разполага с тройна задна камера с 50-мегапикселов основен сензор, 2-мегапикселов макро сензор и 2-мегапикселов сензор за дълбочина. Задната камера поддържа LED светкавица, HDR и панорамен режим и позволява запис на видео с Full HD резолюция при 30 fps. Предната камера има 16-мегапикселова резолюция и поддържа HDR и панорамен режим.

Батерия и свързаност

Realme 9 5G разполага с батерия с капацитет от 5000 mAh, която позволява на потребителите да използват устройството за по-дълго време без да го зареждат. Телефонът поддържа бързо зареждане с мощност от 18 W, а зареждащият конектор е от тип USB Type-C 2.0. Освен това телефонът поддържа стандартни връзки като Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, двулентов Bluetooth 5.1 с A2DP, LE и aptX HD, GPS, GLONASS и BDS за позициониране. За съжаление, телефонът не разполага с NFC или радио. Телефонът е също така оборудван със сензори като страничен пръстов отпечатък, акселерометър, гироскоп, сензор за близост и компас.

 

 

 

Защита

На нашата страница caseland.bg предлагаме широка гама от защитни капаци, калъфи и закалени стъкла, специално проектирани за телефона Realme 9 5G. Нашите защитни капаци са изработени от висококачествени материали и са налични в много различни стилове, цветове и модели, за да отговарят на различните предпочитания на клиентите. Кейсовете са проектирани така, че да пасват идеално на телефона и да го предпазват от повреди, причинени от падане, триене или удар. Ако търсите по-голяма защита, препоръчваме да разгледате закаленото стъкло за вашия телефон. Тези стъкла са изработени от здрав материал и могат да предпазят екрана на вашия телефон от счупване или надраскване. Тези стъкла са проектирани така, че да пасват идеално на екрана и да предоставят качествена защита, без да влияят на качеството на изображението. Освен капаци и закалени стъкла, предлагаме и защитни калъфи, които предпазват телефона от повреди, причинени от падане или удари. Тези калъфи са налични в различни цветове и дизайни и са изработени от висококачествени материали, за да предоставят перфектна защита на телефона, като запазват удобството при използването. Всички наши защитни аксесоари са проектирани така, че да пасват идеално на телефона Realme 9 5G и да осигуряват възможно най-висока защита от повреди. Клиентите могат да избират от много различни стилове и дизайни и да пазаруват при нас на много достъпни цени. Освен това, доставката е бърза и директно до клиента.

Калъфи за Realme 9 5G

Кейсове за Realme 9 5G

Закалени стъкла за Realme 9 5G

 

 

 

Заключение

Realme 9 5G е солиден избор за потребители, които търсят достъпен мобилен телефон с модерен дизайн и висока производителност. Телефонът предлага широка гама от функции, включително бърз процесор, мощна батерия и качествена камера. Въпреки това, липсват някои функции като NFC и радио. Общо взето, той предлага добро съотношение между цена и производителност и може да бъде подходящ избор за потребители, които търсят мобилен телефон с приемлива цена и солидни функции.

realme95g2.jpg

Кейсове и флип калъфи за смартфон - CaseLand > Блог > Realme 9 5G - Качествен телефон на страхотна цена, с това Realme владее
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 6 7 8 9 10 >> >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 6 7 8 9 10 >> >