Mаркови продукти Philips

Philips е компания, която е известна в цял свят със своите иновации в областта на електрониката, осветлението, медицинските технологии и много други. Компанията е създадена през 1891 година в Холандия и дълго време е на първо място в света в производството на електрически крушки. Днес Philips е една от водещите компании в света, която продава широка гама от продукти, като телевизори, аудио и видео устройства, осветителни тела, медицински технологии и много други.

Телевизорите на Philips са известни с високото си качество на изображението, което е осигурено от технологии като Ambilight, Pixel Precise Ultra HD и Perfect Natural Motion. Тези технологии работят заедно, за да осигурят ярки и живи цветове, като предоставят детайли в детайлите и плавните движения. Телевизорите на Philips също имат и вграден Android TV, който позволява на потребителите да имат достъп до много приложения, игри и филми. Philips също така предлага и Smart TV функционалност, която позволява на потребителите да стриймват онлайн съдържание от интернет.

Philips е известна също така и със своите осветителни тела. Компанията предлага широка гама от LED, флуоресцентни, халогенни и други крушки. LED крушките на Philips са известни с ниската си консумация на електроенергия и дълъг живот, като могат да работят до 25 000 часа. Тя също така предлага много различни видове осветление, като топла, хладна и нормална светлина, позволявайки на потребителите да изберат най-подходящата за техния домашен уют.

Компанията предлага и медицински технологии, като например медицински уреди за измерване на кръвното налягане, масажери и инхалатори. Медицинските уреди на Philips са създадени с висококачествени материали и технологии, които осигуряват точно и надеждно измерване на здравните показатели. Тези уреди са специално проектирани, за да бъдат удобни за потребителите и да им осигурят високо качество на здравна грижа. Компанията също така предлага и медицински оборудвания, помагащи на лекарите и другите здравни професионалисти да осигурят точна и бърза диагностика и лечение на пациентите.

Philips е също така известна със своите аудио и видео продукти. Компанията предлага много различни видове слушалки, високоговорители и др. Тези продукти са създадени с висококачествени материали и технологии, които осигуряват кристално ясен звук и перфектна картина. Например, слушалките на Philips са снабдени с технологии като Bluetooth и активно шумопотискане, които позволяват на потребителите да се наслаждават на любимата си музика без никакво външно влияние.

Philips е известна и със своята социална отговорност. Компанията се стреми да внесе положителна промяна в света, като използва технологиите си, за да създава продукти, които са не само функционални, но и пестят енергия и ресурси. Освен това, Philips подкрепя много благотворителни организации и инициативи в областта на здравеопазването, образованието и опазването на околната среда.

В заключение, Philips е компания, която предлага широка гама от продукти в много различни области. Технологиите на Philips са създадени, за да улеснят и подобрят живота на потребителите, като осигуряват висококачествени продукти, които са надеждни, удобни и функционални. Компанията също така е известна със своята социална отговорност и ангажимент към опазването на околната среда и подпомагането на благотворителни организации. Благодарение на тези усилия, Philips се превърна в една от водещите компании в света, която не само създава висококачествени продукти, но и има положителен принос за обществото.

Philips продължава да иновира и да развива нови продукти и технологии, които ще помогнат на хората да живеят по-удобно и по-здравословно. Компанията има дългогодишен опит в и изследване на много различни области, което я прави една от най-доверените марки в света. От телевизори и осветителни тела до медицински технологии и аудио-видео продукти, Philips е марка, която продължава да отговаря на нуждите и изискванията на своите потребители и да внася промяна в света.

Philips памет карта Micro SDHC с адаптер - 32GB

new_project_69.jpg
цена вкл. DPH 26,1 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 4
бр

Слушалки Philips TAE1105 - Бели

nový_projekt.jpg
цена вкл. DPH 33,4 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 4
бр

Philips памет карта Micro SDHC с адаптер - 64GB

new_project_68.jpg
цена вкл. DPH 40,6 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 3
бр

Philips памет карта Philips SDHC class 10 - 32GB

new_project_1821.jpg
цена вкл. DPH 20,9 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 3
бр

Philips флаш памет USB 2.0 - 64GB

philips_2.0_64gb.jpg
цена вкл. DPH 32,6 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 3
бр

Слушалки Philips TAE1105 - Черни

new_project_20.jpg
цена вкл. DPH 33,4 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 3
бр

Philips памет карта Micro SDHC с адаптер - 16GB

new_project_70.jpg
цена вкл. DPH 21,7 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 2
бр

Philips флаш памет USB 3.0 - 32GB

snow_3.0_32gb.jpg
цена вкл. DPH 21,7 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 2
бр

Philips флаш памет USB 3.0 - 64GB

philips_64gb_fial.jpg
цена вкл. DPH 35,5 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 2
бр

Philips флаш памет 2.0 - 32GB

32_snow.jpg
цена вкл. DPH 18,8 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 2
бр
Loading...

Mаркови продукти

  • Philips
Loading...

Mаркови продукти

  • Philips