Отзиви

 

    + Отличен персонал, помогнаха ми с избора.

    + Огромен избор.

    + Качество.

Опитът ми с този онлайн магазин от миналата седмица ме зарадва много! Самата аз не бях сигурна за модела на телефона си, но с госпожата по телефона решихме всичко и стоката пристигна бързо и в добро състояние. Всичко е на високо ниво :)

 

Десислава Г.

 


 

    + Бързина

    + Красиво и безопасно опаковане

    + Отстъпка за следваща покупка, с удоволствие ще я използвам :)

Първата ми покупка оттук и съм искрено доволен. Калъфа и стъклото за новия ми телефон пристигнаха много бързо... красиво опаковани и с отстъпка за следваща покупка :) Препоръчвам!

 

Боян П.

 


 

    + цена

    + голям избор

    + отлична помощ по телефона

В сравнение с други рецензенти, имам искрено добър опит. Избрах си продукта на сайта и направих поръчка. Получих потвърждение както по имейл, така и по СМС, така че комуникацията беше шест. Когато си взех пратката, я проверих веднага и всичко беше наред. Не виждам никакъв проблем никъде. Освен това бях приятно изненадан от голямото разнообразие и за моя стар телефон, за който дълго време не можех да намеря нищо никъде. Мога да препоръчам на всеки.

 

Валентин

 


 

Благодаря за бързата доставка на поръчаната стока.

 

Даниела П.

 


 

    + скорост на доставка

    + решиха проблема, въпреки че грешката беше от моя страна

Бих искал да оценя този магазин положително. Дълго търсих калъфи за стария Samsung J5 Pro за нашите деца, като не знаех, че има няколко версии на този телефон, поради което поръчах за модел J5 2016 и после се чудих защо не пасват. Разбира се, мислех, че са ми изпратили нещо различно, но след разговор на телефона разбрах, че имаме версия J5 2017. Магазинът без проблеми замени калъфите с правилните и те пасват перфектно. Благодаря за покупката и отзивчивото отношение!

 

Благо С.

 


 

    + Скорост на доставката

    + Добър избор за стари устройства

    + Всичко точно

 

Единствения магазин, в който успях да намеря калъф за моят стар Huawei... Когато някой ден (надявам се скоро :D) имам нов телефон, ще пазарувам отново.

 

Николета

 


 

    + Възможност за купуване на 25-сантиметрови кабели, идеални за автомобил

    + Общо голямо разнообразие от аксесоари за моя телефон

 

Търсете добър магазин с голямо разнообразие и добро време за доставка. Цените също са добри... Единственото което очаквах, е че, като е caseland, ще имат по-голямо разнообразие от калъфи и кейсове, и например с връзка за врат, които търся отдавна.... но иначе всичко е наред.

 

Тодор В.

 


  

    + Бързо обработване на пратката

    + Комуникация по време на рекламация

    + Готовност за помощ

 

Първоначално не бях сигурен с този магазин и си купих нещата от друг онлайн магазин... Това беше за калъфи със собствена снимка. Поради объркване, грешно идентифицирах модела на телефона си, и ми беше казано, че тъй като става въпрос за продукт със собствен дизайн, не мога да го заменя и дори не искаха да ми върнат парите, само ми предложиха неудобен ваучер за отстъпка при следваща покупка... След това изживяване реших да пазарувам от тук, но за съжаление пак обърках модела, но caseland беше емпатичен и замени калъфите за правилния модел! Самите калъфи са страхотни и мога да кажа, след като имам възможност да ги сравня с тези, които запазих от другия магазин и бяха много по-скъпи, че съм наистина доволен.

 

Славен Л.

 


  

    + Бърза доставка на кейс със собствена снимка

    + Елементарен едитор за създаване на калъфи

    + Качество на продукта

   - Не е възможно добавянето на повече снимки наведнъж, трябваше да си направя колаж       отделно

Общо съм много доволен от калъфа със собствената ми снимка. Качественото изработване отговаря на дизайна и доставката беше бърза. Препоръчвам го на другите.

 

Радо

 


 

Супер калъф за мен и моят съпруг. Бърза доставка без никакви проблеми.

 

Д.

 


 

За коледа получих калъфче от вас. Получих го като подарък и е страхотно :D Прекрасно, уникално и главно само мое, мое, мое калъфче.

 

Яна К.

 


  

    + Бърза доставка

    + Добро качество на продукта и възможност за моята любима снимка

    - Жалко, че няма магазин директно в България

 

Аз си поръчах пакет от този онлайн магазин. Мислех си, че за тази достъпна цена няма да очаквам върхово качество, но съм много приятно изненадан! Както калъфът, така и държачът за колата изглеждат страхотно. Препоръчвам за следващата покупка на всички.

 

Рокера

 


   

    + Избор, който никъде другаде не съм виждала

    + Бърза доставка

 

От този онлайн магазин имам три калъфа с мандала и съм напълно доволна :) Дори клиентките в салона ги харесват :P Базирано на качеството и "излишно" голямото разнообразие, определено го препоръчвам.

 

Райка Д.

 


   

    + Бърза доставка

    + Лесно поръчване

    - Калъфът не покрива достатъчно добре и екрана

 

Абсолютно доволство, само трябва да се работи по покриването на екрана

 

Моника

 


 

Супер калъфи за мен и моя отбор :D Дойдоха бързо и на добра цена. Лесна покупка :D

 

Антонов

 


 

    + Цена

    + Своевременна доставка

    + Голямо разнообразие от калъфи с различни дизайни

 

Поръчах си стоки и след това прочетох отзивите, честно казано, дори не очаквах, че стоката ще пристигне и ако да, то може би ще бъде повредена, за друг мобилен телефон или калъфът ще мирише. Но за моето изненадване стоката пристигна доста бързо, според условията на продавача. Калъфът не мирише. В моя случай нямам какво да забележа и "ми остава" само да оценя положително. Вазможно е проблемът да е, че повечето хора, които пазаруват оттук, са доволни и не се нуждаят да пишат отзив. Трудно е да се каже.

 

Добромир Е.

 


 

    + Човешки подход

    + Качество на защитното стъкло и калъфа със детелинки

    + Избор, при който човек даже не знае какво да избере

    + Компетентен персонал (ще би посъветва и обясни какъв телефон наистина имате)

 

Искам да похваля този магазин за отличния подход :-) Особено г-жа, която по телефона реши проблема с моята поръчка. Поръчах защитно стъкло и калъф с детелинка, но забравих да уточня, че имам модел без 5G. обадих се на място да решим проблема, и като им казах, че ми изпратиха грешният продукт, но ми беше обяснено, че наистина имам различен модел (Кой да се справи с това :D). Без проблеми ми замениха стоката. Давам плюс както за отношението, така и за качеството на стоката, много съм доволна :)

 

Елена К.

 


 

Поръчах нов калъф за Xiaomi 11T PRO и го получих след няколко дена, с добра цена и отлично качество (силиконов калъф), просто удобство.

 

Веселин

 


   

    + Бърза доставка

    + Приятна цена

    + Качество на калъфа

 

Калъфите са много хубави, тип портмоне (кожен калъф). Доволен съм и имам само отличен опит с магазина, въпреки че видях коментарите тук, останах даже много доволен. Вероятно е важно да се провери наличността на стоката, което при мен беше изпълнено. За мен препоръчвам яко!

 

Бобката

 


 

    + Бързо обработване на поръчката

    + Незабавна реакция

    + Усърдие

    + Цените са супер

 

Поръчах слушалки и калъф за телефон за мойто дете като награда за успех в училище и бях приятно изненадана, когато поръчката пристигна в рамките на няколко дена. Стоката беше в добро състояние. Мога само да препоръчам.

 

Марияна М.

 


 

    + страхотни цени

    + перфектна комуникация

    + скорост на добавяне

    + дружелюбност

 

Поръчах слушалки, които исках да взема с мен на почивка, но доставката до тръгването не беше много точна:/ Върнах се след уговорка по телефона и доставката беше ускорена. Искам да ви благодаря много и мога само да препоръчам :)

 

Светослав

 


 

+ След недоразумение беше договорена корекция, операторът беше много отзивчив, благодаря ви за уговорката.

Напълно препоръчвам покупката.

 

Меги Л.

 


 

+ Бърза доставка до няколко дена

Поръчах калъф за телефон. Бях приятно изненадан от бързата доставка и приятната комуникация.

Препоръчвам и на други. Благодаря ви много и ви желая много успехи.

 

Петър П.

 


 

Поръчах калъф за телефон Samsung Galaxy A20 и по невнимание поръчах закалено стъкло за A20s. Каква приятна изненада беше, когато служителят ми се обади и искаше да се увери, че поръчката наистина е за два различни продукта....  благодарение на телефонното им обаждане спестих пари от рекламация и доставка на грешен тип от закалено стъкло. Приятно да видя, че някой не опакова поръчки като магаре, а мисли докато ги прави. Благодаря ви много и ще се радвам да го препоръчам на други приятели.

 

Динко Е.

 


 

     + Бърза комуникация

     + Отзивчивост

 

Страхотен магазин, много артикули и екип с желание.

 

Мартин Д.

 


 

    + солиден подход към хората

    + за разлика от други електронни магазини можете да се обадите

    + скорост

    + винаги връща парите

    - Нищо

Поръчах футболна карта за мойто момче от друг електронен магазин, която не беше много евтина и за съжаление, въпреки че е известен, не отговаря нито на телефона, нито на мейла. Само акаунтът е активен, както разбрах със съжаление. Стана ми жал за момчето, чакаше го с нетърпение, затова избрах калъф за телефон с футболист като заместител и мога да потвърдя, че ме посъветваха и ми го изпратиха веднага. Бих искала да използвам възможността да ви благодаря и да ви пожелая още много продажби.

 

Люси

 


 

     + скорост на обработка на поръчката

     + незабавно възстановяване

     + страхотна комуникация

     - Нищо

Поръчах си калъф за телефона, но за съжаление грешен. След уговорка по телефона ми беше обещана смяна и това се случи веднага. Благодаря ви много и мога само да препоръчам.

 

Тони С.

 


 

    + Скорост

    + Комуникацияс магазина

    + Хубави калъфи

    + Голям избор

 

Кристина В.

 


 

    + бързина на доставка, качество на калъфите, изгодна цена

    - Нямам нищо такова

Останах много доволна от покупката. Препоръчвам

 

Златина

 


 

    + Добра и бърза комуникация, стоките пристигнаха бързо.

    + Изгодна цена

    - Нищо

Току-що поръчах нещо друго по погрешка, върнах продукта и ние възстановихме парите по пощата без никакви проблеми, страхотно за мен!!!!!

 

Алена О.

 


 

+ бързина на доставка, страхотна комуникация, услужливост

 

Радослав В.